Sport en recreatie: tips en trucs

Verhuur campers

Vind jij het ook zo fijn om op vakantie te gaan? Maar slaap je het liefst in je eigen bed? Dan is een camper van Kampeercentrum de Jong wellicht iets voor jou. Je hebt dan altijd jouw eigen "huisje" bij je en je kunt overal naartoe rijden. In de periodes dat je zelf niet op vakantie gaat, kun je jouw camper verhuren.

Hoe verhuur je campers?

Je kunt jouw camper natuurlijk zelf te huur aanbieden. Maar wellicht is het handiger en verstandiger om hier een gespecialiseerde organisatie voor in de arm te nemen. Zij plaatsen foto's en informatie van jouw camper op hun site en zij verzorgen het hele administratieve proces rondom de verhuur incl. de verzekering. Je hoeft dus zelf nagenoeg nergens aan te denken. Voor veel mensen is de aanschaf van een camper een grote uitgave, ze moeten dus wel zeker weten dat zij dit echt willen. Voor deze mensen is het ideaal om een camper te kunnen huren. Op deze manier kunnen zij uitproberen of dit iets voor hen is of niet. Na de testvakantie kunnen zij dan beslissen of zij een eigen camper kopen of niet. 

Camperhuurders – wie zijn dat?

Veel oudere mensen vinden het fijn om met een camper op vakantie te gaan. Zij vinden het fijn om een paar dagen op de ene plaats te staan, vervolgens door te rijden om weer een paar dagen ergens anders rond te kijken. Een camper is hier ideaal voor. Daarom is dit vervoersmiddel populair bij deze mensen. Zij gaan voornamelijk in het voor- en naseizoen op vakantie. De drukke periodes vermijden zij. Ook steeds meer gezinnen met kinderen kiezen voor een camper. Het is een ideaal vervoersmiddel om te reizen met kleine kinderen. Terwijl de ouders rijden, kunnen de kinderen achter in de camper aan tafel kleuren of een spelletje spelen. Als de kinderen leerplichtig zijn, moeten gezinnen in de schoolvakanties op vakantie. Zijn de kinderen nog niet leerplichtig, dan gaan deze mensen voornamelijk net buiten de schoolvakanties op vakantie. Dit is veel voordeliger voor hen.   

Verhuur camper heel het jaar   

Je kunt jouw camper het hele jaar door verhuren. In de warme maanden gaan veel mensen met de camper richting het zuiden. Ze gaan de zon opzoeken. Maar ook in de wintermaanden kan jij jouw camper heel goed verhuren. Het is een ideaal vervoersmiddel om richting de sneeuw te gaan. Mensen kunnen dan steeds ergens anders naar toe rijden om een dagje te skiën of te wandelen. Mensen die voor een camper kiezen, zijn vaak mensen die niet graag lang op een plaats blijven, ze willen veel verschillende plaatsen zien.